Steigermonteur bij SON Steigerbouw

By 16 november 2015 vacature

Op zoek naar een baan als steigermonteur? SON steigerbouw heeft regelmatig vacatures voor steigermonteur. Maar wij zoeken geen ‘gewone’ steigermonteur! Wij zoeken steigermonteurs die van aanpakken weten. Steigermonteurs die niet alleen goed werk leveren maar ook op een correcte manier om gaan met onze klanten en opdrachtgevers.

Steigerbouw vacatures

SON Steigerbouw is regelmatig op zoek naar een ervaren en gediplomeerde steigermonteurs, maar ook steigermonteur leerlingen die het vak nog onder de knie moeten krijgen. SON steigerbouw heeft met enige regelmaat de volgende vacatures:

  • 1ste monteur steigerbouw
  • Monteur steigerbouw
  • Hulpmonteur steigerbouw
  • Sjouwers

Als steigermonteur bij SON steigerbouw ben door heel Nederland aan het werk. Je monteert en demonteert steigerconstructies in een team van vakmensen waarbij je voor je eigen en elkaars veiligheid zorg draagt. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je bent gemotiveerd en gedisciplineerd en je gaat goed met onze klanten om.

Solliciteren als steigermonteur

Spreekt het bovenstaande je aan? Voldoe jij als steigermonteur aan de criteria waar volgens SON steigerbouw aan moet voldoen?

Stuur ons een email, met bijvoeging van je CV en motivatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wie weet tot snel bij SON steigerbouw!